tirsdag 21. juni 2011

juni pakke!


spennende med juni pakke fra min ikke fult så hemmelige venn.....

mye spennende og fargerikt å finne i pakken, og mange koselige ord og sitat..

en oversikt over alle perler, krystaller og det som var i pakken......:o)


vet ikke om alt kommer like godt frem på bildene, men her er det 12 stk 12mm swarovski perler i gull farge, nydelie, gleder meg til å bruke disse... det er også noen mørk blå glassperler med lys blå flekker på, litt usikker på om jeg får brukt de til noe....

brune goldstone ( ?) blomster, store firkantede glassperler i rosa og brunt, og i den siste posen på dette bildet er det sterling silver og stein står det, det er stardust, søte små og mellomstore mellomdeler/perlekapper, sølv perler og et anheng ;o)

noen grønne stenhjerter, mellom store, litt usikker enda, men lurer på om jeg skal lage noen øredobber av de? så er det noen glassperler i flere farger, kommer eget bilde av disse, og en pose med blå glass perler, tenkte på blåfargeverket da jeg så de, er den blåfargen jeg forbinder med det! det er noen STORE, noen rundeller, noen bicone i 4 og 6 mm, flott farge til dongeri dette, får tenke litt på hva de skal bli til...

her er de glassperlene med så fint spill i, det står hva det er, men jeg kjenner ikke til det! men de var fine.... hmmm en liten utfordring!

til slutt er det en pose med swarovski siam! magnet lås, slidere og hjerter og bicone 6mm, så det får bli noe fint til høsten!

tusen takk for en fin pakke! masse jeg kan bruke her, men noe som ble litt av en utfordring!"

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar