fredag 20. mai 2011

MAI pakke min


i dag kommer bildene mine hulter i bulter, men dere får jo likevel et inntrykk av en fin pakke fra min mai venn! her er den ene posen, en liten jente og en liten gutt med en krystall på, helt NYDELIGE!!!!! vil ha flere, hvcor får jeg kjøpt disse!!! sammen med anhengene var det 2 rosa og 2 blå swarovski krystaller og staver og kjede i sølv!

en pose med swarovski krystaller, i mange nydelige farger og i str 4 mm og 6 mm

her er det bilde jeg skulle startet med, en oversikt over alt i pakken!

gold stone og turkiser.... og et anheng, et hjerte med magnet så det kan åpnes! kjempe søtt! goldstone har jeg brukt en del av oppover, liker godt de perlene, det spiller så fint i de....

en liten bok som jeg kan scrappe og skrive ned minner i, noen fine ord fra min venn som er "litt rikere" jeg satte pris på alt det fine du skrev min mai venn! og en slikkepinne som vi sier her jeg nå bor! gleder meg til den på lørdag!

sara alice fikk noen past perler, hun ble kjempe glad, og sindre fikk en bil, han kunne ikke vente med å pakke opp og kjøre med den! tusen takk fra mine små!!

sindre var litt sjenert når jeg skulle ta bilde, men satte pris på bilen sin!

til slutt var det noen vakre porselens perler, nydelig farge!

tusen takk min venn, jeg tror alle som meg gjetter at dette er Christina... du har laget en pakke jeg virkelig likte min venn!

takk takk ;o) klem

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar