torsdag 16. februar 2012

Nye lego... vi buzzer!

Jeg er med å buzzer i en kampanje for LEGO.

En buzzador prøver ut nye produkter og forteller sine venner om sine oplevelser ved dette og lar venner også prøve og komme med tilbake meldinger!

Denne gang er det LEGO, jeg har sammen med Sara Alice bygget Byparken kafe, vi koste oss og bygget sammen og nå er det Sara Alice som får leke mye med sin nye lego!

I morgen skal Andrea være med Sara Alice hjem og sinden er det nok mange andre venner som er innom i huset hos oss som skal få være med å leke med ny lego!
Det som var det kjekkeste med denne kampanjen var at det ENDELIG kommer en serie med lego til jenter! Det må jeg si vi har savnet, for det er en del lego Sara Alice har, men det er lite som er "jentete"! det er mye båt, politistasjon, brannbil o.l. men vi har også noe hest og noe prinsesse, men nå komer det masse kjekk lego til jentene våre!

Skal love Sara Alice ble i ekstase da hun fikk hente pakken på posten og forsto det var noe hun skulle få bygge! 

Kjekt var det også at det var mamma og datter som denne gangen fordypet seg i legoens verden, ofte er jo dette noe Kjell tar seg av! men i dag var det oss jentene! 
om noen vil ta turen innom oss å "prøve ut" denne legoen, så velkommen innom! vi ser frem til mye koselig lek på Sara ALice sitt rom og mer lego som Olivias trehus, dyre klinikken mm står alt på ønske listen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar